Aktuality

Všechny aktuality
Chci zasílat aktuality na e-mail:

GDPR

Naše organizace se řídí Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které vstoupilo v platnost dne 25.5.2018. Dále se řídíme Zákonem o ochraně osobních údajů číslo 110/2019 Sb. platným ode dne 24.4.2019.  Jsme připraveni plnit požadavky příslušných ustanovení těchto právních předpisů a důsledně respektovat práva subjektů údajů a chránit jejich osobní údaje a soukromí. Za tímto účelem jsme zpracovali vnitřní směrnici, která v souladu s Nařízením GDPR a Zákonem číslo 110/2019 upravuje veškeré naše povinnosti v této oblasti.


Naše organizace nemá povinnost jmenovat pověřence pro ochranu osobních údajů dle čl. 37 odst. 1) Nařízení GDPR.

V případě, že subjekt údajů, které spravuje naše organizace, vznese v souladu s příslušnými ustanoveními výše uvedených zákonů vůči nám dotaz spojený se zpracováním svých osobních údajů, musí být příslušná žádost o poskytnutí informace zaslána jedním ze tří způsobů:

  • datovou schránkou
  • na emailovou adresu dobesova@tyniste.cz
  • případně musí být doručena písemně na adresu sídla naší společnosti

Uvedená opatření jsou vedena snahou chránit osobní údaje před jejich předáním neoprávněné osobě.

 

KULTURNÍ CENTRUM MĚSTA TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ

Ing. Dana Dobešová - ředitelka

26.5.2018 0:27:41 | přečteno 962x | admin.tyniste
 

Kulturní centrum města Týniště nad Orlicí

Tyršovo náměstí 478
517 21 Týniště nad Orlicí

tel.: +420 494 371 693
e-mail: kulturni.centrum@tyniste.cz

IČO: 428 86 139
Bankovní spojení: 1242938389/0800

podrobné kontakty zde

 

facebook

Pokladna

Předprodej a rezervace vstupenek v kanceláři KD

 Pondělí 9:00 - 11:30 
 Úterý 9:00 - 11:30 
 Středa 9:00 - 11:30 13:00 - 16:00
 Čtvrtek 9:00 - 11:30 
 Pátek 9:00 - 11:30 
nebo na tel.: 494 371 693
load