Aktuality

Všechny aktuality
Chci zasílat aktuality na e-mail:

Zásady ochrany osobních údajů

Tyto zásady ochrany osobních údajů jsou platné pro Kulturní centrum města Týniště nad Orlicí se sídlem  Tyršovo náměstí 478, 517 21 Týniště nad Orlicí, IČ: 428 86 139 dále jen Kulturní centrum.

 Informace ke zpracování osobních dat

Kulturní centrum města Týniště nad Orlicí dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste věděli, že osobní údaje, které nám poskytujete zpracováváme zodpovědně, transparentně a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 a Českým zákonem číslo 110/2019 o ochraně osobních údajů ze dne 24.4.2019. Máte nárok požádat o informace o evidovaných osobních údajích, jejich opravu, či výmaz, pokud jsou uděleny na základě Vámi uděleného souhlasu. Pokud dochází k automatizovanému zpracování, máte právo na přenositelnost údajů a nebýt předmětem rozhodnutí založeného výhradně na tomto rozhodování. V případě jakýchkoli dotazů a žádostí týkajících se zpracování Vašich osobních údajů se na nás můžete obrátit písemně na adrese sídla společnosti.  

Zabezpečení Vašich osobních dat

Kulturní centrum města Týniště nad Orlicí dbá na bezpečnost osobních dat, které nám předáváte. Přijali jsme technická a organizační opatření, abychom Vaše data dostatečně chránili s ohledem na závažnost jejich zpracování. K Vašim osobním údajům, které jsme od Vás získali nemá přístup žádná neoprávněná osoba a nepředáváme jej bez Vašeho souhlasu dalším subjektům pro další zpracování, pokud to nevyžaduje zákon, nebo v případě ochrany našich právních zájmů. 

Právo na informace

Vaším právem je požádat Kulturní centrum města Týniště nad Orlicí o informace, jaké osobní údaje a v jakém rozsahu a pro jaký účel o Vás zpracováváme. Tyto informace Vám poskytneme zdarma ve lhůtě nejpozději 30 dnů, v mimořádných situacích pak nejpozději ve lhůtě 90 dnů. O prodloužení lhůty v mimořádných případech Vás budeme včas informovat. Pokud budete požadovat sdělení informací, které o Vás evidujeme, budeme nejprve potřebovat ověřit, že jste skutečně osoba, které náleží tato informace. Ve Vaší žádosti tedy uveďte dostatečnou identifikaci Vaší osoby. V případě potřeby máme právo vyžádat si doplňující informace k Vaší identifikaci, než Vám poskytneme osobní údaje, které zpracováváme k Vaší osobě. Naším právem pak je odůvodněně zamítnout požadavky na informace, které jsou bezdůvodné, či se nepřiměřeně opakují, případně jejich získání vyžaduje nepřiměřené úsilí nebo by byly obtížně získatelné (typicky ze záloh, archivů apod.). 

Právo na přenositelnost údajů

Máte právo získat osobní údaje, které o vás evidujeme, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Na základě vaší žádosti mohou být tato data předána jinému správci.

Aktualizace údajů, právo na opravu

Jelikož se mohou osobní údaje v průběhu času měnit (například změna příjmení), budeme rádi, pokud nás informujete, že u Vás nastala nějaká změna, tak abychom Vaše osobní údaje měli aktuální a nedocházelo k případným omylům. Podání informace o změně údajů je nezbytně nutné pro to, abychom mohli řádně vykonávat svoji činnost Správce. S tím souvisí i Vaše právo na opravu osobních údajů, které o Vás evidujeme. Pokud zjistíte, že naše údaje již nejsou aktuální, máte právo požadovat jejich opravu. Svá data můžete zkontrolovat na tomto webu. Pokud si nejste jisti, neváhejte nás kontaktovat pomocí emailu v  kontaktech.

Námitky

Pokud se domníváte, že Vaše osobní údaje nezpracováváme v souladu s platnou legislativou ČR a Unie, máte právo vznést námitku a my následně prověříme oprávněnost Vašeho požadavku. V okamžiku podání námitky, bude zpracování vašich osobních údajů omezeno, dokud nebude ověřeno, zda je námitka oprávněná. Informujeme Vás, že Vaším právem je obrátit se také s námitkou proti zpracovávaným osobním údajům, které o Vás zpracováváme na příslušný dozorový úřad na ochranu osobních údajů na adrese: Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.

Právo na omezení zpracování 

Máte právo na omezení zpracování vašich osobních údajů, v případě, že se domníváte, že takto evidované nejsou přesné, případně je zpracováváme protiprávně a dále pokud se domníváte, že tyto údaje již nepotřebujeme pro účely jejich zpracování.

Právo na výmaz

Pokud jste nám někdy udělili souhlas se zpracováním svých osobních údajů (například emailová adresa v rámci zasílaného newsletteru), máte právo jej kdykoli odvolat a my údaje, které zpracováváme výhradně na základě Vašeho souhlasu, máme povinnost vymazat. Právo na výmaz se nevztahuje na zpracovávané údaje v rámci povinnosti plnění smlouvy, zákonných důvodů, či oprávněných zájmů. Pokud jsou některá Vaše data uchovávána v záložních systémech, které automatizovaně zajišťují odolnost všech našich systémů a plní funkci ochrany ztráty dat pro případy havárií, není v našich silách vymazat tyto data i ze záložních systémů a nezřídka to není ani technicky proveditelné. Nicméně tato data nejsou dále nijak aktivně zpracovávána a nebudou sloužit k dalším účelům zpracování. 

Kam se můžete obrátit

Se svými dotazy na ochranu osobních údajů se můžete také obracet na kontaktní adresu uvedenou v  kontaktech.

Webové stránky

Pokud přistoupíte na naše webové stránky a prohlížíte si je, zpracováváme následující protokolové soubory a ukládáme je na našich serverech. Mezi informace, které ukládáme patří:

  • Vaše IP Adresa
  • Otevíraná stránka našeho webu
  • Kód odpovědi http
  • Identifikace Vašeho prohlížeče

Tyto informace zpracováváme pouze pro účely naší právní ochrany po dobu maximálně 10 let.

Dále zpracováváme pro potřeby přihlášek na „Taneční kurzy“ tyto osobní údaje:

  • Jméno
  • Příjmení
  • Bydliště
  • Telefon
  • email

Před zahájením každého tanečního kurzu zveřejňujeme na našich webových stránkách podle typu kurzu seznam přihlášených osob s uvedením jména a příjmení přihlášeného. Tyto informace zveřejňujeme z důvodu lepší informovanosti všech účastníků tanečních kurzů. Po ukončení každého kurzu je seznam účastníků na webových stránkách vždy zrušen.

Soubory cookie

Když navštívíte naše webové stránky, jste informováni, že využíváme soubory cookie. Více informací se dozvíte v  Prohlášení o použití cookies a možnosti zamezení použití.

26.5.2018 0:10:28 | přečteno 269x | admin.tyniste
 

Kulturní centrum města Týniště nad Orlicí

Tyršovo náměstí 478
517 21 Týniště nad Orlicí

tel.: +420 494 371 693
e-mail: kulturni.centrum@tyniste.cz

IČO: 428 86 139
Bankovní spojení: 1242938389/0800

podrobné kontakty zde

 

facebook

Pokladna

Předprodej a rezervace vstupenek v kanceláři KD

 Pondělí 9:00 - 11:30 
 Úterý 9:00 - 11:30 
 Středa 9:00 - 11:30 13:00 - 16:00
 Čtvrtek 9:00 - 11:30 
 Pátek 9:00 - 11:30 
nebo na tel.: 494 371 693
load